Huurprijs Berekenen.nl

Bepaal de huurprijs van een kamer volgens de marktprijs.

U kunt door gebruik te maken van onze check bepalen voor hoeveel u een kamer kan verhuren. Onze check duurt niet langer dan vijf minuten. Met onze check houden we onder meer rekening mee wat er in de markt voor uw type kamer wordt betaald. Zodoende kunt u ervan uitgaan dat uw kamer snel wordt verhuurd.

Daarnaast houdt ons systeem rekening met de ligging (bijvoorbeeld of uw kamer zich in een populaire studentenstad bevindt) en de afmeting van de kamer.

* De marktprijs van kamers is vaak hoger dan onze prijs via de puntentelling, zodoende moet u er rekening me houden dat huurders via de Huurcommissie lagere huurprijzen kunnen bedingen.

Het invullen van de Huurprijscheck duurt slechts enkele minuten
± enkele minuten

Vragen marktprijs kamer

Totale woonoppervlakte
Gemeubileerde kamer Ja  
Populaire liggen voor studenten
Toilet en/of douche delen met meer dan 4 personen Ja  

Totaal

We hebben de kenmerken goed ontvangen, belangrijk is nu dat we het juiste adres ontvangen (U hoeft enkel postcode en huisnummer in te vullen).

Verder zijn uw contactgegevens belangrijk omdat u het huurprijsrapport per email ontvangt. U kunt nu aangeven of u gratis advies van een lokale makelaar wilt. Voor een exacte huurprijs hebben wij ook de korte omschrijving onderaan nodig.

Naam
Adres woning   
Telefoonnummer
Email

JA, ik wil gratis advies van een makelaar in de buurt voor welke huurprijs ik een woning kan verhuren.   

Vul hier een korte omschrijving van de woning in zodat u een exacte huurprijs kunt krijgen:

Versturen